Hopp til hovedinnhold

Send til 2097:

HELSESENTER fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

HELSESENTER 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Kr. 6,- per mottatt melding.

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer

Hvordan bestille time?

Det er mange som ønsker å nå oss og det kan ta litt tid å komme igjennom på telefon. Om du vil gjøre det enkelt og spare tid kan du benytte vårt SMS køfrisystem. Da skriver du HELSESENTER fødselsdatoen din, og navnet ditt og grad av hast og sender meldingen til 2097. En slik melding kan se slik ut: HELSESENTER 0405190 Ola Hansen ønsker time gjerne i neste uke. Tjenesten koster kr. 6,- pr. mottatt melding. Du kan sende meldingen når som helst på døgnet. Et annet alterrnativ er å bruke appen HelseRespons som du kan laste ned til din smarttelefon.

Avbestille time, eller endre timeavtale

Ring oss eller send HELSESENTER fødselsdato og navnet ditt med avbestillingen eller ønsket om endring av time til 2097. Dette må skje innen 24 timer før konsultasjonen skal finne sted, ellers blir timen belastet.

Hvordan få legen hjem til deg?

Vi gjør oppmerksom på at det er best om alle pasienter kommer til vårt kontor hvor vi har utstyr for å undersøke og behandle. Vi gjør likevel unntak og drar på hjemmebesøk for de som grunnet sykdom ikke kan komme inn. Ring legesenteret for avtale.

Hvordan bestille resepter på faste medisiner?

Den enkleste måten å gjøre dette er å bruke resptbestillingsknappen på nettsiden vår eller HelseRespons appen på smarttelefonen din. Dersom det er noe du trenger å diskutere kan du ta kontakt med legesenterets sentralbord. Du kan også send sms til 2097.

Attester og korttidssykemeldinger

Dersom du har avtale med legen din om forlengelse av sykemelding kan du bestille dette per sms eller via nettsiden. Attester kan bestilles på samme måte. Dersom det er behov for at du kommer inn til time for dette vil du få beskjed.

Vaksinering

Vi vaksinere med influensavaksine uten at det er laget time på forhånd. Du må vente 20 min etter vaksinen før du kan forlate kontoret. Dette for at vi skal være sikker på at du ikke får en negativ reaksjon på vaksinen. Dersom du er usikker på om du er i gruppen av dem som anbefales vaksine kan du se på Folkehelseinstituttet side.

Andre vaksiner gis etter avtale med lege. Vi ber om at man tar kontakt så tidlig som mulig før evt reiser da det kan ta lengre tid før man er ferdig med vaksinering.